Check the below NCERT MCQ Questions for Class 11 English Hornbill Chapter 6 The Browning Version with Answers Pdf free download. MCQ Questions for Class 11 English with Answers were prepared based on the latest exam pattern. We have provided The Browning Version Class 11 English MCQs Questions with Answers to help students understand the concept very well.

MCQ Questions for Class 11 English Hornbill Chapter 6 The Browning Version with Answers

Question 1.
What does ‘Remove’ mean in the chapter?
(a) a division in British Schools
(b) take away something
(c) unfasten
(d) get rid of

Answer

Answer: (a) a division in British Schools


Question 2.
How did Frank react upon the arrival of Mrs. Crocker – Harris?
(a) he was happy
(b) he was nervous
(c) he was relieved
(d) nothing as such

Answer

Answer: (c) he was relieved


Question 3.
Does Taplow think that Mr. Crocker – Harris is baised?
(a) Yes
(b) no
(c) May be
(d) Can’t Say

Answer

Answer: (b) no


Question 4.
Where was Mr. Crocker – Harris?
(a) At the Bursar’s
(b) At home
(c) At market
(d) At library

Answer

Answer: (a) At the Bursar’s


Question 5.
Why was Taplow worried that Mrs. Crocker – Harris might have heard what they were saying?
(a) as she had been standing for a few minutes when they were busy talking
(b) as she interrupted them talking about his husband
(c) as she heard them talking about Principal
(d) Don’t know

Answer

Answer: (a) as she had been standing for a few minutes when they were busy talking


Question 6.
How would you describe Millie Crocker – Harris?
(a) Thin Woman, late thirties, smartly dressed
(b) fat woman, forties
(c) thin woman, in her twenties
(d) thin women, smartly dressed

Answer

Answer: (a) Thin Woman, late thirties, smartly dressed


Question 7.
What is the name of Mr. Crocker – Harris’s wife?
(a) Millie Crocker – Harris
(b) Miley Crocker – Harris
(c) Haley Crocker – Harris
(d) never noticed

Answer

Answer: (a) Millie Crocker – Harris


Question 8.
What short name does Taplow call Mr. Crocker – Harris in his absence?
(a) Crock
(b) Harris
(c) Crocker
(d) Teacher

Answer

Answer: (a) Crock


Question 9.
At what time was Mr. Harris supposed to come to school?
(a) Six-thirty
(b) seven
(c) eleven
(d) twelve

Answer

Answer: (a) Six-thirty


Question 10.
Why did Taplow call Mr. Crocker – Harris ‘Hardly Human’?
(a) because he is a sadist
(b) he is all shriveled up
(c) He is very rude to everyone
(d) he finds peace in failing students

Answer

Answer: (b) he is all shriveled up


Question 11.
Why does Taplow have to do extra work?
(a) because he has missed his previous week due to illness
(b) because he didn’t performed well in his studies
(c) because he was there to help his teacher
(d) because he was called by his teacher

Answer

Answer: (a) because he has missed his previous week due to illness


Question 12.
What was Taplow doing on the last day of school?
(a) Extra Work
(b) Time pass
(c) Can’t say
(d) completing homework

Answer

Answer: (a) Extra Work


We hope the given NCERT MCQ Questions for Class 11 English Hornbill Chapter 6 The Browning Version with Answers Pdf free download will help you. If you have any queries regarding CBSE Class 11 English The Browning Version MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop a comment below and we will get back to you soon.