Check the below NCERT MCQ Questions for Class 9 English Beehive Chapter 7 Packing with Answers Pdf free download. MCQ Questions for Class 9 English with Answers were prepared based on the latest exam pattern. We have provided Packing Class 9 English MCQs Questions with Answers to help students understand the concept very well.

MCQ Questions for Class 9 English Beehive Chapter 7 Packing with Answers

Question 1.
Why did the author want to wake up at 6?
(a) He wanted to write some letters
(b) He wanted to pack again
(c) He wanted to buy a handkerchief
(d) He wanted to find his toothbrush

Answer

Answer: (a) He wanted to write some letters


Question 2.
What was the time when they were finally done with the packing?
(a) 12:50
(b) 10:30
(c) 11:30
(d) 11:50

Answer

Answer: (a) 12:50


Question 3.
Who put his leg into the jam?
(a) Harris
(b) Montmorency
(c) George
(d) Jerome

Answer

Answer: (b) Montmorency


Question 4.
When Montmorency could get his highest aim accomplished, his
(a) Mood would get happiest
(b) His conceit becomes unbearable
(c) His anger becomes out of tolerance
(d) He becomes tired and sleepy

Answer

Answer: (b) His conceit becomes unbearable


Question 5.
Who is Montmorency?
(a) A cat
(b) A rat
(c) A dog
(d) A guinea pig

Answer

Answer: (c) A dog


Question 6.
When was the packing done ?
(a) at 12.50 a.m
(b) at 1.00 a.m
(c) at 1.30 a.m
(d) at 1.50 a.m

Answer

Answer: (a) at 12.50 a.m


Question 7.
Montmorency pretended that lemons were :
(a) rats
(b) rabbits
(c) cats
(d) all of the above

Answer

Answer: (a) rats


Question 8.
What did the three friends toss for?
(a) packing
(b) butter
(c) beds
(d) all of the above

Answer

Answer: (c) beds


Question 9.
What was the name of the dog?
(a) Tommy
(b) Jonny
(c) Taffy
(d) Montmorency

Answer

Answer: (d) Montmorency


Question 10.
What did George and Harris start the packing with?
(a) breaking a cup
(b) breaking a plate
(c) breaking ajar
(d) breaking a kettle

Answer

Answer: (a) breaking a cup


Question 11.
Who started packing the hampers ?
(a) Jerome K. Jerome.
(b) George
(c) Harris
(d) both (b) and (c)

Answer

Answer: (d) both (b) and (c)


Question 12.
Where did the author find the tooth-brush finally?
(a) inside a book
(b) inside a pocket
(c) inside a boot
(d) he did not find it

Answer

Answer: (c) inside a boot


Question 13.
What did the author forget to pack in the bag?
(a) tooth-brush
(b) tobacco box
(c) tooth-paste
(d) boots

Answer

Answer: (a) boots


Question 14.
What irritates Jerome K. Jerome the most?
(a) seeing other people doing packing
(b) seeing other people doing nothing
(c) going on a journey
(d) all of the above

Answer

Answer: (b) seeing other people doing nothing


Question 15.
Who is the author of the lesson ‘ Packing’?
(a) Jerome K. Jerome
(b) George
(c) Harris
(d) Montmorency

Answer

Answer: (a) Jerome K. Jerome


Question 16.
What horrible idea struck Jerome’s mind after packing his bag?
(a) whether his toothbrush is packed or not
(b) boots are packed
(c) tobacco pouch is kept or not
(d) none

Answer

Answer: (a) whether his toothbrush is packed or not


Question 17.
What did Montmorency think the lemons to be?
(a) rats
(b) squirrels
(c) balls
(d) none

Answer

Answer: (a) rats


Question 18.
Who was Montmorency?
(a) Jerome’s friend
(b) Jerome’s neighbour
(c) Jerome’s cousin
(d) Jerome’s pet dog

Answer

Answer: (d) Jerome’s pet dog


Question 19.
Who were Jerome’s friends?
(a) Montmorency
(b) George and Harris
(c) None
(d) Can’t say

Answer

Answer: (b) George and Harris


Question 20.
Why did Jerome feel the need to reopen his bag?
(a) because he had packed his tobacco pouch in it
(b) because he forgot to pack toothbrush
(c) to find his boots
(d) none

Answer

Answer: (c) to find his boots


Question 21.
What did Jerome often forget to pack?
(a) his shirts
(b) boots
(c) toothbrush
(d) all

Answer

Answer: (b) boots


Question 22.
Who packed the hampers?
(a) Montmorency
(b) Jerome
(c) George and Harris
(d) All

Answer

Answer: (c) George and Harris


Question 23.
Who offered to do packing first?
(a) Montmorency
(b) George
(c) Harris
(d) Jerome

Answer

Answer: (d) Jerome


Question 24.
What was the name of the dog?
(a) Tommy
(b) Montmorency
(c) Tom
(d) Romy

Answer

Answer: (b) Montmorency


Question 25.
Who trod on the butter?
(a) George
(b) Harris
(c) Jerome
(d) All

Answer

Answer: (a) George


Question 26.
What does uncanny mean?
(a) strange
(b) mysterious
(c) difficult to explain
(d) all

Answer

Answer: (d) all


Question 27.
What was Montmorency’s contribution to the packing?
(a) made packing easier
(b) packing became quicker
(c) packing was worsened
(d) all

Answer

Answer: (c) packing was worsened


Question 28.
Who was irritating George and Harris?
(a) Jerome
(b) Montmorency
(c) Packing
(d) All

Answer

Answer: (b) Montmorency


Question 29.
Who was the worst packer according to Jerome?
(a) George
(b) Harris
(c) Montmorency
(d) All

Answer

Answer: (b) Harris


Question 30.
While packing things George and Harris did a few silly things, name them.
(a) broke a cup and upset almost everything
(b) squashed a tomatoe
(c) trod on butter and stepped on a banana
(d) all

Answer

Answer: (d) all


We hope the given NCERT MCQ Questions for Class 9 English Beehive Chapter 7 Packing with Answers Pdf free download will help you. If you have any queries regarding CBSE Class 9 English Packing MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop a comment below and we will get back to you soon.