RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G

These Solutions are part of RS Aggarwal Solutions Class 9. Here we have given RS Aggarwal Solutions Class 9 Chapter 2 Polynomials Ex 2G.

Other Exercises

Factorize :

Question 1.
Solution:
x2 + 11x + 30
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 1

Question 2.
Solution:
x2 + 18x + 32
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 2.1

Question 3.
Solution:
x2 + 7x – 18
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 3.1

Question 4.
Solution:
x2 + 5x – 6
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 4.1

Question 5.
Solution:
y2 – 4y + 3
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 5.1

Question 6.
Solution:
x2 – 21x + 108
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 6.1

Question 7.
Solution:
x2 – 11x – 80
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 7.1

Question 8.
Solution:
x2 – x – 156
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 8.1

Question 9.
Solution:
z2 – 32z – 105
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 9.1

Question 10.
Solution:
40 + 3x – x2
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 10.1

Question 11.
Solution:
6 – x – x2
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 11.1

Question 12.
Solution:
7x2 + 49x + 84
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 12.1

Question 13.
Solution:
m2 + 17mn – 84n2
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 13.1

Question 14.
Solution:
5x2 + 16x + 3
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 14.1

Question 15.
Solution:
6x2 + 17x + 12
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 15.1

Question 16.
Solution:
9x2 + 18x + 8
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 16.1

Question 17.
Solution:
14x2 + 9x + 1
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 17.1

Question 18.
Solution:
2x2 + 3x – 90
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 18.1

Question 19.
Solution:
2x2 + 11x – 21
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 19.1

Question 20.
Solution:
3x2 – 14x + 8
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 20.1

Question 21.
Solution:
18x2 + 3x- 10
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 21.1

Question 22.
Solution:
15x2 + 2x – 8
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 22.1

Question 23.
Solution:
6x2 + 11x – 10
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 23.1

Question 24.
Solution:
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 24.1

Question 25.
Solution:
24x2 – 41x + 12
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 25.1

Question 26.
Solution:
2x2 – 7x – 15
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 26.1

Question 27.
Solution:
6x2 – 5x – 21
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 27.1

Question 28.
Solution:
10x2 – 9x – 7
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 28.1

Question 29.
Solution:
5x2 – 16x – 21
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 29.1

Question 30.
Solution:
2x2 – x – 21
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 30.1

Question 31.
Solution:
15x2 – x – 28
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 31.1

Question 32.
Solution:
8a2 – 27ab + 9b2
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 32.1

Question 33.
Solution:
5x2 + 33xy -14y2
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 33.1

Question 34.
Solution:
3x3 – x2 – 10x
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 34.1

Question 35.
Solution:
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 35.1

Question 36.
Solution:
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 36.1

Question 37.
Solution:
√2x2 + 3x + √2
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 37.1

Question 38.
Solution:
√5x2 + 2x – 3√5
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 38.1

Question 39.
Solution:
2a2 + 3√3x + 3
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 39.1

Question 40.
Solution:
2√3x² + x – 5√3
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 40.1

Question 41.
Solution:
5√5x2 + 20x + 3√5
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 41.1

Question 42.
Solution:
7√x² – 10x – 4√2
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 42.1

Question 43.
Solution:
6√3 x2 – 47x + 5√3
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 43.1

Question 44.
Solution:
7x2 + 2√14x + 2
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 44.1

Question 45.
Solution:
2(x + y)2 – 9(x + y) – 5
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 45.1

Question 46.
Solution:
9(2a-b)2-4(2a-b)-13
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 46.1

Question 47.
Solution:
7(x – 2y)2 – 25 (x – 2y) + 12
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 47.1

Question 48.
Solution:
4x4 + 7x2-2
RS Aggarwal Class 9 Solutions Chapter 2 Polynomials Ex 2G 48.1

Hope given RS Aggarwal Solutions Class 9 Chapter 2 Polynomials Ex 2G are helpful to complete your math homework.

If you have any doubts, please comment below. Learn Insta try to provide online math tutoring for you.