RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper

These Solutions are part of RS Aggarwal Solutions Class 7. Here we have given RS Aggarwal Solutions Class 7 Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper.

Other Exercises

Question 1.
Solution:
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 1
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 2

Question 2.
Solution:
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 3

Question 3.
Solution:
Let the required number be x.
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 4

Question 4.
Solution:
Let the other number be x.
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 5

Question 5.
Solution:
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 6

Question 6.
Solution:
Let the required number be x
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 7

Question 7.
Solution:
Length of rope = 45 m
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 8

Question 8.
Solution:
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 9

Mark (✓) against the correct answer in each of the following :
Question 9.
Solution:
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 10
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 11

Question 10.
Solution:
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 12

Question 11.
Solution:
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 13

Question 12.
Solution:
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 14

Question 13.
Solution:
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 15

Question 14.
Solution:
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 16

Question 15.
Solution:
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 17

Question 16.
Solution:
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 18
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 19

Question 17.
Solution:
(i) False.
This is because \(\frac { -15 }{ -11 }\) = \(\frac { 15 }{ 11 }\), which lies to the right of 0.
(ii) True
(iii) True
(iv) False
L.C.M. of 5 and 3 is 15.
RS Aggarwal Class 7 Solutions Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper 20

Hope given RS Aggarwal Solutions Class 7 Chapter 4 Rational Numbers CCE Test Paper  are helpful to complete your math homework.

If you have any doubts, please comment below. Learn Insta try to provide online math tutoring for you.

Leave a Reply