RS Aggarwal Class 6 Solutions Chapter 1 Number System Ex 1B

These Solutions are part of RS Aggarwal Solutions Class 6. Here we have given RS Aggarwal Solutions Class 6 Chapter 1 Number System Ex 1B.

Other Exercises

Fill in each of the following boxes with the correct symbol > or < :

Question 1.
Solution:
RS Aggarwal Class 6 Solutions Chapter 1 Number System Ex 1B 1.1

Question 2.
Solution:
RS Aggarwal Class 6 Solutions Chapter 1 Number System Ex 1B 2.1

Question 3.
Solution:
RS Aggarwal Class 6 Solutions Chapter 1 Number System Ex 1B 3.1

Question 4.
Solution:
RS Aggarwal Class 6 Solutions Chapter 1 Number System Ex 1B 4.1

Question 5.
Solution:
RS Aggarwal Class 6 Solutions Chapter 1 Number System Ex 1B 5.1

Question 6.
Solution:
RS Aggarwal Class 6 Solutions Chapter 1 Number System Ex 1B 6.1

Arrange the following numbers in the descending order :

Question 7.
Solution:
102345680 > 63521047 > 63514759 > 7355014 > 7354206

Question 8.
Solution:
23794206 > 23756819 > 5032790 > 5032786 > 987876

Question 9.
Solution:
16060666 > 16007777 > 1808090 > 1808088 > 190909 > 181888

Question 10.
Solution:
1712040 > 1704382 > 1702497 > 201200 > 200175 > 199988.

Arrange the following numbers in the ascending order

Question 11.
Solution:
990357 < 9873426 < 9874012 < 24615019 < 24620010

Question 12.
Solution:
5694437 < 5695440 < 56943201 < 56943300 < 56944000

Question 13.
Solution:
700087 < 8014257 < 8014306 < 8015032 < 10012458

Question 14.
Solution:
893245 < 893425 < 980134 < 1020216 < 1020304 < 1021403

Hope given RS Aggarwal Solutions Class 6 Chapter 1 Number System Ex 1B are helpful to complete your math homework.

If you have any doubts, please comment below. Learn Insta try to provide online math tutoring for you.

Leave a Reply